FORM/FUNK fusjonerer med HOLMRIS B8s norske selskap | Form/Funk - Moderne kontormøbler
 

FORM/FUNK fusjonerer med HOLMRIS B8s norske selskap


 

 

FORM/FUNK fusjonerer med en av Danmarks største totalleverandører i kontraktsvaremarkedet og skaper en sterk og konkurransedyktig totalleverandør av møbler og interiørtjenester i Oslo.

 

 

HOLMRIS B8 Norge og FORM/FUNK blir til HOLMRIS FORMFUNK. Her ses Henrik Holmris, CEO i HOLMRIS B8, HC Laursen, direktør HOLMRIS B8 Norge, og Gisle Enger-Ullbråten, partner i FORM/FUNK og ny administrerende direktør i HOLMRIS FORMFUNK.

 

1. desember 2020 vil FORM/FUNK og HOLMRIS B8 Norge fusjonere under navnet HOLMRIS FORMFUNK. Nåværende partner og daglig leder for FORM/FUNK, Gisle Enger-Ullbråten, blir ny administrerende direktør i det sammenslåtte selskapet som totalt vil sysselsette 14 ansatte.

Fusjonen kombinerer FORM/FUNKSs sterke, lokale tilstedeværelse med HOLMRIS B8s store produktsortiment, tilpassede løsninger, kompetanse innen bærekraft og et bredt spekter av tjenester.

Om fusjonen sier Henrik Holmris, CEO i HOLMRIS B8:

”FORM/FUNK er en dygtig og erfaren møbelaktør inden for bl.a. den offentlige sektor i Norge med mange kompetencer inden for salg, projektledelse, teknisk tegning og montage. Med vores kontor i Oslo har vi etableret os som en stærk totalleverandør mod private virksomheder i Oslo, som fx Telia, Orkla og Nordic Choice, og sammen skaber vi en endnu stærkere og større serviceforretning med lokal forankring og ledelse.”

Bærekraft og tjenester

De siste årene har HOLMRIS B8 hatt stor suksess med å jobbe med et sirkulært fokus og tilby kundene bærekraftige løsninger, blant annet i form av oppgradering og donasjon av brukte møbler. I tillegg har tjenester som flytting, vedlikehold av møbler, kabling og implementering av ny teknologi på arbeidsplassen blitt viktige forretningsfelt. Alle disse tjenestene vil bidra til å posisjonere HOLMRIS FORMFUNK som en sterk og spennende totalleverandør til nye og eksisterende kunder.

Gisle Enger-Ullbråten, administrerende direktør i det sammenslåtte selskapet, sier:

“I FORM/FUNK er vi veldig stolte over å ha HOLMRIS B8 på laget. Verdiene til begge selskaper har et spesielt fokus på bærekraft og miljø, og vi ser en økende etterspørsel i markedet for våre tjenester innen sirkulær økonomi. Bedriftskulturene og produktsortimentene passer godt sammen, og vi ser frem til å presentere en ny sterk aktør i det norske markedet. ”

For mer informasjon, kontakt:

Gisle Enger-Ullbråten, administrerende direktør i
HOLMRIS FORMFUNK, tlf. +4741447639

HC Laursen, direktør HOLMRIS B8 Norge, tlf. +4551897631