ISO-sertifisert møbelforhandler


ISO-sertifisert møbelforhandler

Endelig har Form/Funk tatt steget og blitt ISO-sertifisert. Vi er en av få kontormøbelforhandlere med en slik sertifisering, og håper dette blir en vanlig standard for bransjen om ikke lenge.

 

Form/Funk har nå to ulike ISO-sertifiseringer som går på kvalitetsledelse og miljøstyringssystem. Kjedelig? Absolutt ikke! Våre ISO-sertifiseringer sikrer nemlig både våre kunder og miljøet.

 

Form/Funk tar opp kampen

 

Vi i Form/Funk brenner for forbedring, og vil aldri bli lei av å jobbe med positive endringer. Etter en lengre prosess er vi nå glade for å være sertifisert etter de internasjonale standardene ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. ISO 9001-sertifiseringen sikrer topp kvalitetsledelse med kundetilfredshet i fokus mens ISO 14001-sertifiseringen sørger for et miljøstyringssystem med realistiske mål for kontinuerlig forbedring av våre miljøprestasjoner. Alle prosesser blir registrert og dokumentert slik vi på best mulig måte ivaretar våre kunder, interesseparter og, ikke minst miljøet rundt oss.

 

Les også: Interiør til arbeidsplassen: Ull er stilfullt, bærekraftig og slitesterkt

 

Miljøet og kundereisen er viktig

 

Folk flest bryr seg mer, om mer. Det skal være kvalitet i alle ledd når en handler alt fra matvarer til kontormøbler. Nettopp derfor har vi sett det som viktig å utfordre oss selv, brette opp ermene og bli ISO-sertifisert. Vi skal preges av et ansvar for våre ansatte, vårt samfunn, våre kunder og vårt miljø. Vi er åpne, ærlige og vil fortsette å jobbe hardt for å fremme samtalen rundt miljø i egen bransje, og håper flere vil ta del i dette.

 

ISO-sertifisert møbelforhandler

 

Som kunde hos oss skal du kunne få veiledning og hjelp hele veien, slik at du ender opp med produkter som møter ditt behov. Dersom du også er interessert i ta hensyn til miljøet og dermed ønsker å velge kontormøbler som er litt grønnere, tar vi mer enn gjerne en prat med deg om dette. Det er vanskelig å navigere seg gjennom den grønne jungelen der ute og miljøsporing er mer enn bare litt komplisert. Produktsertifiseringer som går på miljø har vi god oversikt over, og med vår kunnskap kan vi hjelpe deg på veien mot et mer miljøvennlig kontorlandskap.

 

Les også: Slik gir du arbeidsplassen nytt liv

 

Hos oss er målet å ta vare på alle våre kunder og vårt miljø på best mulig måte. Vi er på en evig forbedringsreise og håper både kunder og andre bransjer vil være med oss på dette. Ta kontakt med oss dersom du vil prate miljø og kontormøbler, eller dersom du bare vil ha et litt stiligere kontorlokale. Vi hjelper deg med begge deler!