Få kontorstoler kan måle seg med Wagner


Med helse, ergonomi og design i forsetet har Wagner for lengst tatt moderne kontorer med storm.

Wagner har flotte kontorstoler
Bildet er hentet fra nettsiden til Wagner

Estetikk og ergonomi skal harmonisere, og en stol skal være mye mer enn bare en stol. For Wagner har dette vært målet helt siden starten. Merket har helt spesielle ergonomiske funksjoner, og sitter i dag med unike stolkonsepter. Kontorstolene til Wagner er kanskje deres mest kjente produkter, og det er egentlig ingen overraskelse at de er så ettertraktet.

 

Et nytt nivå av ergonomi

flotte stoler fra wagner
Bildet er hentet fra nettsiden til Wagner

Ifølge Wagner sitter vi i gjennomsnitt opp mot 14 timer i døgnet. Stadig flere sliter med ryggproblemer, noe som påvirker livet både hjemme og på jobb. Wagner har derfor hatt som mål å konstruere kontorstoler med fokus på bevegelse, og har med dette i tankene skapt Wagner Dondola®-seteleddene til flere av sine stoler.

Dondola® har for mange redefinert måten man sitter og arbeider på. Den tredimensjonale setemekanismen binder sammen sokkelen og setet på en ny måte, som gir muligheten for bevegelse. Dette er med på å minske belastningen på, og styrke, ryggen. Med denne innovasjonen har Wagner virkelig tatt ergonomi ett steg videre.

 

Les også: Derfor er belysning på kontoret så viktig

 

Wagners mest populære serie

Wagner ergonomi
Bildet er hentet fra nettsiden til Wagner

I dag er Wagners mest populære produkter å finne i ErgoMedic-serien. Her finner du kontorstoler som kombinerer design, funksjon og den grunnleggende tanken om helse og velvære. Stolene har også gjort det svært godt i studier og tester, og inkorporerer selvfølgelig egenskapene til Dondola®.

ErgoMedic-serien fremstår klassisk, preget av rene linjer og tidløst design. Stolene er satt sammen av håndpolert aluminium og kommer i en rekke versjoner. Her får du mulighet til å velge mellom enklere utgaver og modeller med mer tekniske løsninger, samt nydelig bruk av skinn. Sistnevnte finnes i et begrenset opplag. I denne serien er det enkelt å velge stoler til møterommet, kontoret og konferansesaler.

 

Les også: 5 tips til deg som sitter foran PC-en hele dagen

 

Med hjerte for miljø  

Wagner kontorstoler hos Form/Funk
Bildet er hentet fra nettsiden til Wagner

Det tyske selskapet, Wagner, setter ikke bare design og funksjon høyt. De bryr seg også om miljø. Kvalitet og lang levetid prioriteres når stolene lages, og det brukes naturlige ressurser. Det jobbes også kontinuerlig med å styrke en mer miljøvennlig leverandørkjede.

Wagner sluttet i 2009 å bruke lim med organiske løsemidler i polstringen sin, og i dag benytter de seg kun av vannbasert dispersjonslim. Dette enkle byttet forhindrer utslipp fra omtrent 25 tonn organiske løsemidler hvert eneste år. Selskapet benytter seg kun av elektrisitet fra sertifiserte CO2-nøytrale vannkraftverk, og naturlig biogass brukes til oppvarming av produksjonsområdene deres. Disse tiltakene, kombinert med energi fra solkraft, har ført til at Wagner har klart å oppnå en negativ CO2 balanse. Ser du etter en produsent som virkelig brenner for miljø trenger du altså ikke lete lenger.

 

Vi hjelper deg med å velge rett modell fra Wagner

Lyst til å teste ut en Wagner-stol på kontoret? Eller kanskje oppgradere kontoret med stilige og komfortable kontorstoler? Wagner lager stoler som gir arbeidsplassen det lille ekstra. I dag kan du velge og vrake mellom fargerike modeller og klassiske varianter. Merket har også stoler som passer perfekt til kantina, sosialområdene, venterommet og åpne kontorlandskap. Felles for alle stolene er et øye for design, et hjerte for miljø og hode for ergonomi.

Form/Funk har et stort utvalg stoler fra det tyske merket. Dersom du er usikker på hvilken modell du burde velge hjelper vi deg mer enn gjerne. Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du sitter og arbeider godt i din helt egen Wagner-stol.