På jakt etter møbler til møterommet? Velg Brunner!


Leter du etter unike møbler til møterommet? Sjekk ut det tyske designmerket Brunner. Her får du skreddersydde løsninger i vakre materialer, som er bærekraftige og lagd for å vare.

Bilde av møterom med hvitt bord og lyseblå stoler
Bildet er hentet fra arkivet til Brunner

Lei av estetikken på møterommet? Eller sliter dere med lite funksjonelle løsninger og møbler? Mange blir sittende i møterom dag ut og dag inn, så hvorfor ikke sitte komfortabelt? Med produkter fra det tyske merket Brunner får du ikke bare komfort, du får også praktiske og vakre møbler som passer perfekt inn i ethvert miljø.

 

Et tydelig designspråk

Brunner har en designprofil som er lett gjenkjennelig. Med rene og moderne linjer holder de møblene sine klassiske og minimalistiske. Dilldall hører ikke hjemme her, og det praktiske skal alltid være like viktig som det estetiske. Form og funksjon går hånd i hånd. Møblene som blir skapt av Brunner skal ha et uttrykksfullt design, uten å distrahere fra den omkringliggende arkitekturen. Brunner samarbeider med ulike designere og arkitekter, både kjente og ukjente, for å få til nettopp dette. Det har ført til et rikt spekter med varierende uttrykk. Likevel ser man alltid det tydelige Brunner-preget i hvert eneste møbel.

 

La møterommet skille seg ut

Bilde av møterom med røde vegger, brunt bord og beige stoler
Bildet er hentet fra arkivet til Brunner

Brunner har et evig ønske om å redefinere tradisjonelle møbler samtidig som de holder seg tro mot egne design-verdier. De kombinerer derfor modere og tradisjonelle produksjonsmetoder. Selskapets røtter er fra Baden i Tyskland, og produktene lages også i hjemlandet. Dette reflekteres i alt fra arbeidsmetoder til en lang kultur rik på industriell historie.

 

Unike designmøbler til arbeidsplassen

Bord og stoler har ikke bare en viktig funksjon i arbeidslokaler, de kan også fungere fint som designelementer. Brunner ønsker å tilby produkter som passer alle typer mennesker og miljøer. Det er nettopp derfor de har så mange ulike materialer, farger og fasonger å velge mellom.

Møbler i stål har for eksempel et elegant og tidløst design. I tillegg er slike overflater holdbare og enkle å rengjøre. Polert aluminium passer svært godt inn i moderne og minimalistiske lokaler, mens fargede metalloverflater er mer lekne og kan ofte inneha et lunere utseende. Tre er et naturmateriale, noe som fører til at hver eneste planke er ulik, har sin egen farge og struktur. Velger du møbler i tre på arbeidsplassen, vil du dermed sitte igjen med noe ingen andre har. På mange måter er treprodukter fra Brunner som snøfnugg. På avstand ser man likheten, men ved nærmere undersøkelser oppdager man at alle er unike.

 

Møteromsmøbler som er bærekraftige

Bilde av minimalistisk møterom med store vinduer. Lyst bord og mørke stoler
Bildet er hentet fra arkivet til Brunner

Å velge et tidløst møbel fra Brunner er ikke bare med på å skape en lekker arbeidsplass. Med på kjøpet får du også møbler som sjeldnere må byttes ut. Brunner har skapt produktene sine slik at de enkelt skal kunne repareres ved behov. Du investerer altså pengene dine i noe som er bygget for å vare. Livssyklusen til et vanlig Brunner-møbel er langt mer enn 20 år, noe som gjør disse produktene spesielt bærekraftige.

Naturen er en viktig leverandør for Brunner når det kommer til materialer. Derfor har de akseptert bransjeansvaret de har med tanke på økologi. Brunner har bærekraftige produksjonsprosesser, følger økologiske retningslinjer og har et aktivt miljøstyringssystem som alltid forbedres. Bedriften har mange sertifiseringer, blant annet ISO 9001 og ISO 14001. Fra utvikling av produktidéer til produksjon er Brunner påpasselig med resirkulering og andre strategier for å minimere en negativ påvirkning på miljøet.

 

Historien bak Brunner

Familiebedriften Brunner kom til verden på 70-tallet. Rolf og Helena Brunner delte en lidenskap for møbler av høy kvalitet, og hadde et ønske om å kombinere innovasjon og praktiske løsninger. Å søke etter problemer for så å fikse dem med smarte løsninger ble en motiverende faktor bak bedriften. I dag har Brunner vært familiedrevet i over førti år. Ved å være resultatorienterte, målfokuserte og besluttsomme har Brunner blitt et velkjent og populært merke. Hele veien har de hatt en høy etisk standard, og forsøkt alltid å tenke bærekraftig.

Skaffer du deg møbler fra Brunner til møterommet får du produkter som forenkler arbeidsdagen. Ikke minst får du møbler som gjør hverdagen litt vakrere. Hos Form/Funk har vi et bredt sortiment møbler fra Brunner og andre leverandører. Lyst til å oppgradere møterommet? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge riktige modeller.