Lease kontormøbler | Kontorinnredning | Form/Funk
 

Leasing


Leasing er i økende grad en finansieringsløsning som appellerer til mange av Form/Funks kunder i både privat og offentlig sektor. Større investeringer i møbler vil tære på bedriftens likviditet og ikke minst binde kapital som ellers kunne vært investert i våre kunders kjernevirksomhet. Videre kan det være vanskelig å avgjøre det totale behovet for møbler arbeidsplassen trenger, og dermed også vanskelig å vite hvilket budsjett bedriften har å forholde seg til. Velger man å lease kontormøbler gjennom Form/Funk løser vi sammen både de finansielle utfordringene som kan oppstå og utfordringen med varierende behov underveis i prosessen.

Her er noen av fordelene med leasing gjennom Form/Funk:

Enkelhet og handlefrihet

Mange vet ikke at leasing gjennom Form/Funk kan omfatte flere typer investeringer innen møbel og interiør. Ved å benytte en slik løsning får kunden økt handlefrihet og man kan handle det arbeidsplassen faktisk trenger og fortjener.

Forutsigbarhet

Forutsigbare, periodiserte leasingkostnader forenkler budsjettering og regnskapsføring, og gir samtidig et bedre bilde av utstyrets faktiske kostnad over tid. Som kunde har man bare et fast månedsbeløp å forholde seg til.

Fleksibilitet

Innen 3 måneder før oppstart av leasingavtalen kan avtalen utvides om behovet skulle endre seg.  Som vanlig vil leasingselskapet foreta en kredittvurdering for å godkjenne økningen.

Finansieringsramme

Er det behov for flere leveranser over en lengre periode, kan det være fornuftig å velge en finansieringsramme. En slik ramme er gyldig i 6-12 måneder hvor kunden løpende betaler for leasing basert på beløpet som er trukket på rammen. Ved å benytte seg av en finansieringsramme kan man enkelt gjøre tilleggsinvesteringer over tidsrommet rammen er gyldig, uten å signere flere leasingavtaler eller gjennomgå flere kredittsjekker. Når kunden bestiller møbler fra Form/Funk ligger finansieringen allerede klar og prosessen videre er enkel.

Leasingavtalens løpetid

En leasingavtale strekker seg gjerne mellom 24 – 60 måneder, hvor 60 måneder er det mest vanlige når det gjelder møbelfinansiering. For offentlige kunder og solide selskaper kan vi i noen tilfeller tilby opp mot 84 måneders finansiering.

Enklere å møte kundens behov oker

Ofte kan det være et sprik mellom behov og investeringsbudsjett. Valg av modeller, farger og materialer kan gjøre investeringen stor. Ved å velge finansiering hos Form/Funk brytes investeringen ned til et enkelt månedsbeløp.

Unngå å bruke tiden på kompromisser og finn alternativer som passer inn i ditt budsjett. La Form/Funk hjelpe deg i dag!