Slik gir du arbeidsplassen nytt liv


 

Om arbeidsplassen din er preget av ukomfortabelt, kjedelig og slitent interiør – vel, da står du i fare for at bunnlinjen også blir deretter.

 

Lyst til å skape en ny arbeidsplass, men finner ikke rom i årets budsjett? Da er kanskje leasing av kontormøbler noe for deg. Vi tilbringer store deler av livet vårt på jobb, og på kontoret skal vi både prestere og trives. Ligger ikke forholdene til rette, kan det fort koste både tid, penger og kompetanse. Å investere i interiør kan dermed lønne seg.

 

Oppdag leasing

 

Det er fullt mulig å lease møbler både for korte og lengre perioder, både i privat og offentlig sektor. Fordelene er mange, og gir blant annet fleksibilitet, forutsigbarhet og handlefrihet. Er du for eksempel nyoppstartet eller har trangt budsjett, er dette et svært godt alternativ med et fast månedsbeløp å forholde seg til. Det er også enklere å fornye seg i takt med trender, samt ved varierende behov for flere/færre møbler.

 

 

En vanlig leasingavtale kan gå over 24–60 måneder, og til enkelte kan finansieringsplanen strekke seg så langt som over 84 måneder. Ta kontakt med oss for å høre mer om leasing av møbler til arbeidsplassen på en enkel og effektiv måte!

 

Les også: Interiør til arbeidsplassen: Ull er stilfullt, bærekraftig og slitesterkt

 

Møbler slik du vil fremstå

 

Inviterer du ofte kunder på møter eller skal du ansette nye mennesker? Da vet du hvor viktig førsteinntrykket er. Du har sikkert sørget for å selv fremstå presentabel, men hva med lokalene? De er minst like viktige, og bør ikke undervurderes. Dårlig lukt, dunkel belysning eller møbler som så dagens lys i 2001? Dette vil uten tvil påvirke hvordan bedriften fremstår. For å tiltrekke seg kunder og/eller investorer, er det uhyre viktig å fremstå som en seriøs og profesjonell aktør; å være oppdatert og ha kontroll er vesentlig.

 

 

Et førsteinntrykk dannes i løpet av 20 sekunder, så i løpet av denne tiden skal du helst ha greid å imponere og formidle bedriftens personlighet og visjon. I tillegg vil flotte og tidsriktige lokaler føre til en langt mer attraktiv arbeidsplass, noe som tiltrekker seg den kompetansen bedriften har behov for.

 

Farger og former

 

Det er ingen grunn til å være engstelig for å bruke farger. Friske farger gir energi og øker både kreativitet og skaperglede. Farger som blått og grønt virker beroligende, og oransje sprer godt humør. Også former kan ha mer å si for dynamikken enn du skulle tro. Miks av former og materialer oppleves som inspirerende og eksklusivt. Her gjelder det å finne ut hva slags miljø du ønsker å ha i din bedrift. Virker dette komplisert kan en egnet og idérik møbelforhandler bistå med å realisere deres visjon.

 

 

Godt og nøye gjennomtenkt møblement, supplert med grønne planter, vil definitivt bidra til en arbeidsplass med godt miljø og engasjerte medarbeidere.

 

Les også: Er kontoret trist og grått? Slik påvirker omgivelsene deg

 

Skap sosiale rom og få fornøyde og inspirerte medarbeidere

 

Sosiale møteplasser gjør de ansatte mer effektive og arbeidsomme. Plasser medarbeidere kan møtes, utveksle synspunkter og tanker vil være berikende. Rom som byr på avbrekk fra arbeidet vil også være verdifullt, både for ansatte og for bedriften. Områder hvor en virkelig føler man kan slappe av vil også gjøre pausene mer effektive.

 

 

Skap soner ved å sette sammen sofaer, stoler og puffer. Gjør det innbydende å sette seg ned og slå av en prat. Runde bord og stoler som kan flyttes gjør det hele funksjonelt og sørger for fri og naturlig bevegelse mellom de ulike sonene.

 

Be om hjelp fra dyktige folk i bransjen

 

Det kan virke som en umulig oppgave så skulle omstrukturere en hel arbeidsplass. Å skape vakre, funksjonelle og effektive arbeidslokaler er ikke alltid en enkel oppgave. Dersom det blir for mange stoffer, farger og stiler å velge mellom kan en raskt gå i surr. Behov for råd og tips? Vi hjelper deg mer enn gjerne med å skape drømmelokalet for din arbeidsplass. Slå på tråden, så bistår vi deg med det du måtte trenge.