Hvorfor velge en ISO-sertifisert møbelforhandler


Fra produkter til tjenester – med en ISO-sertifisert bedrift kan forbrukere være sikre på at de får kvalitet.

iso gjør bedriften grønnere

Den internasjonale organisasjonen for sertifisering har i en årrekke arbeidet hardt med å utarbeide retningslinjer som skal sikrestille ulike varer og tjenester over hele verden. I dag er ISO-sertifiseringer med på å kvalitetskontrollere alt fra vann og jord, til klær og møbler. Kort forklart er slike sertifiseringer med på å beskytte helsa til både mennesker og planeten, ved å regulere alle typer bransjer.

Form/Funk er i dag sertifisert etter standardene til ISO 9001:2015 og ISO 14001:15, noe vi er svært stolte av. Men hva betyr dette egentlig for deg som kunde?

 

Les også: Bytter kontoret ut møblene? Dette kan dere gjøre med de gamle

 

Kundeservice uten sidestykke

iso sikrer god kundeservice

Kunder er alle bedrifters levebrød, så god kundeservice bør være en selvfølge. Med verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse vil ISO 9001 sørge for at bedrifter setter sine kunder først. Denne sertifiseringen baserer seg på 7 trinn:

  1. Kundefokus
  2. Menneskers engasjement
  3. Forbedring
  4. Lederskap
  5. Prosesstankegang
  6. Relasjonsledelse
  7. Bevisbasert beslutningstaking

Her handler det i bunn og grunn om å jobbe strukturert for å gjøre kunden fornøyd. Det er ikke bare verdifullt for en bedrift med trofaste kunder, men også svært positivt for kunden selv. Dette betyr bedre oppfølging og hjelp, slik at man sitter igjen med riktige varer og tjenester. En ISO 9001-sertifisering er med andre ord et håndfast bevis på at en bedrift arbeider for å levere på topp hva gjelder kvalitet og kundetilfredshet.

Møbler til kontoret er ikke alltid lett å velge ut. Mye skal tas hensyn til både med tanke på plass, identitet, ergonomi og trivsel. For å sikre gode investeringer, enten dere skal kjøpe eller lease kontormøbler, trenger man hjelp av en serviceinnstilt bedrift som tar stolthet i god oppfølging. Vedlikehold og rengjøring av kontormøbler er det også mange som har spørsmål rundt, og ofte vil man ha behov for å utvide møblementet når nyansettelser finner sted. Da er det greit å vite at en møbelforhandler med en ISO 9001-sertifisering vil følge opp på best mulig måte. Denne sertifiseringen lover deg tid og omsorg, slik at du kan sitte igjen med et kontor du er stolt av.

 

Les også: 6 fordeler med leasing av kontormøbler

 

En forhandler med omtanke for miljøet

form/funk tar vare på miljøet med iso-sertifisering

En ISO 14001-sertifisering er smart å se etter dersom du ønsker å samarbeide med aktører som jobber for å ivareta miljøet. Denne sertifiseringen legger til rette for et miljøstyringssystem hvor realistiske mål sikrer kontinuerlig forbedring av en bedrifts miljøprestasjoner.

Absolutt alle typer bedrifter påvirker miljøet. Form/Funk har et ønske om å redusere våre avtrykk, og med det spare miljøet for unødvendig belastning. Vi vet at flere og flere blir opptatt av å ta vare på miljøet, og samtlige forventer dokumentert bevis på at bedrifter jobber for å bli grønnere. Som møbelforhandler mener vi at vi har et ansvar om å møte disse forventingene, både for våre kunders del og vår egen. Ved å oppnå en ISO 14001-sertifisering vil vi arbeide internt med å bli så miljøvennlige som mulig.

 

ISO-sertifiseringer er et kvalitetsstempel

Så, hvorfor bør du som kunde bry deg om en møbelforhandler har ISO-sertifiseringer? Denne typen sertifisering er anerkjent verden over, og fungerer rett og slett som et kvalitetsstempel. Form/Funk ønsker å bevise at vi tar kvalitet og miljø på alvor, og at vi ivaretar våre kunder og setter deres behov først. Våre mål blir alltid høyere, slik at vi alltid ivaretar våre kunder. Dette håper vi kan bidra til at du får en fantastisk kundeopplevelse, og sitter igjen med nettopp de møblene din bedrift har behov for. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med utformingen av din arbeidsplass.